Een rijdende groet

Onlangs kwam in veteranenpraat veteraan Jordy Hilt aan het woord. Hier vertelde hij onder andere over zijn nieuwe project om veteranen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, te gaan verrassen met ‘kleine’ dingen. Uit dit idee is ‘Veteraan in aktie’ ontstaan.
Nu al zie je daar mooie dingen ontstaan.

Zaterdag 27 maart brengt een militaire stoet met ongeveer 26 voertuigen uit het verleden en het heden een rijdende ere groet aan huzaar (bd) Appel (100 jaar jong).
In een bijzondere tijd als deze zijn wij van ‘Veteranen in aktie’ er erg trots op dat wij dit voor elkaar hebben gekregen.
Er is een hele hoop werk verzet, bergen met mails verstuurd en dit allemaal met één doel: een lach op het gezicht van de heer Appel (net zoals op deze foto van een jaar geleden).
Met deze actie willen wij de heer Appel laten zien en voelen dat hij er niet alleen voor staat en wij zijn bijdrage aan de vrijheid van Nederland nooit zullen vergeten. In tijden van crisis is het extra belangrijk om er voor elkaar te zijn en te zorgen, veteranen weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Verdeeldheid is geen optie, samen sterk met de kop omhoog!

Hierbij spreken wij ook de wens uit dat de media dit oppakt, om juist in tijden zoals deze een positief geluid te laten horen.

Wij van veteranen in aktie willen iedereen bedanken die tot nu toe heeft bijgedragen aan het voorbereiden en uitwerken van dit mooie initiatief! Tot morgen!

Ben je geïnteresseerd om aanwezig te zijn? Neem dan even contact op met jordy@hiltevents.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *