De gamende veteraan

Marthijs werkt als infanterist bij 45 PIB en is oa verantwoordelijk voor externe communicatie. Om gamende veteranen een plek te bieden waar ze mensen met de zelfde achtergrond kunnen ontmoeten, begon hij met De gamende veteraan.
Marthijs, vertel.

De gamende veteraan, inderdaad.
Online ben ik te vinden als l0nesentinel. Met een klein team heb ik online een plek gecreëerd, waar mensen terecht kunnen die in contact willen komen met actief/voormalig gedienden en veteranen. Laagdrempeligheid en wederzijds respect staan voorop. Een stukje defensie humor en gedragingen, zoals je gewend bent tussen collega’s, krijg je er gratis bij. Zelf heb ik in 2016 deel uitgemaakt van de RSM voor na genoeg vijf maanden. Historie: Het plan is een jaar geleden ongeveer ontstaan op een willekeurige zaterdagnacht, waarin ik de slaap niet kon vatten. Ik had al wat plannen om te gaan streamen maar een PVA was ver te zoeken. Totdat het moment kwam, dat ik besloot om mijzelf in te zetten voor goede doelen. Ik heb ervoor gekozen om in collega’s, die tot op heden, maar ook in het verleden hun inzet voor Defensie hebben getoond te investeren.

De stream is bedoeld als plek waar wij ons kunnen ophouden, elkaar leren kennen en eventuele tips en tools kunnen delen voor hij die deze nodig heeft. Dit plan heb ik doorgezet, zodoende ben ik begonnen met live streamen. Na 6 maanden bezig te zijn kan ik zeggen dat er een plek is ontstaan, waar men laagdrempelig slap kan ouwehoeren met elkaar. Een plek waar je (zoals men kent van defensie) elkaar goedlachs kan “afzeiken”. Van belang is de goede sfeer en de open setting op het kanaal, die voor iedereen toegankelijk is.

Mocht je interesse hebben, voel je dan zeker welkom om langs te komen. Je kan actief deelnemen aan de chatfunctie in het kanaal, hiervoor kan je een gratis account aanmaken (of je moet er toevallig al een hebben). Mocht je geen account willen, kan je via onderstaande link ook gewoon mee kijken en meelezen. Ook vinden jullie via deze link de agenda, in de agenda staat vermeld wanneer we live zijn! Link: https://www.twitch.tv/l0nesentinel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *